Kereső

 
 A Börzsöny kisvasútjai

Ilyen volt a 2016-os Mikulás Expressz

 

Tegnap (2016.12.03.) került megrendezésre a második Mikulás Expressz rendezvény melynek keretében nem csak találkozhattunk a Mikulással és segítővel, hanem lehetőségünk adódott saját kis hóembert vagy egy karácsonyi képeslapot készíteni, hogy legyen mivel meglepni szüleinket az ünnepek alkalmából. Ezen kívül megkóstolhattuk a Várhegy Vendéglő almás-fahéjas palacsintáját vagy túros rétesét miközben szürcsölgethettük a forralt borunkat vagy teánkat. Illetve aki úgy gondolta, hogy nincs elég türelme elkészíteni saját karácsonyi dekorációját be is vásárolhatott a kézműves vásár árusaitól fából vagy textilből készült díszeiből. Visszautunk során már a Mikulás is velünk utazott, hogy meghallgathassa a gyerekek karácsonyi kívánságait. 
A nap folyamán két különjáratott közlekedtettek le a kisvasút dolgozói, amin közel 270 ember utazott, hogy találkozhasson a Mikulással. 
Ezúton reméljük, hogy minden résztvevőnk jól érezte magát a nap folyamán és találkozunk a következő programok valamelyikén! 
Illetve itt szeretnénk köszönetet mondani a Várhegy Vendéglő dolgozóinak a csodás helyszínért és a finomságokért. Illetve nem lehetünk elég hálásak a kisvasút valamennyi dolgozójának, hogy megszervezte és lebonyolította ezt a csodálatos eseményt a gyerekek nagy örömére!!!

 

 :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0.013 mp